De Hartekamp Groep - Interne vacature: Begeleider Crisis Ondersteuning Team
Overslaan naar content

Interne vacature: Begeleider Crisis Ondersteuning Team

 • Zuid-Kennemerland

Functieomschrijving

Voor wie zorg jij vandaag? Wie weet word jij wel onze nieuwe aanvulling voor het Crisis Ondersteuning Team (COT). Als (senior) begeleider bij het COT wordt er een beroep gedaan op jouw expertise. Het gaat voornamelijk om coaching en ondersteuning van de teams die deze cliënten begeleiden. Hierin heb jij een observerende en signalerende rol. Je gaat op een laagdrempelige manier de verbinding aan met de aanvragende partij.

Wat bieden wij?

 • We bieden je naast je huidige functie een nieuwe uitdaging die veel voldoening geeft;
 • We bieden je goede ondersteuning door alle disciplines die in het COT zitting hebben;
 • Salariëring in deze functie conform CAO Gehandicaptenzorg is in overleg;
 • Reiskosten worden vergoed conform zakelijke kilometers.

Het COT team

Het COT team bestaat uit medewerkers van Hartekamp Groep, Parnassia, GGZ inGeest en Prinsenstichting, die zich hebben gespecialiseerd in het geven van ondersteuning bij ingewikkelde casuïstiek. Het doel van het COT is het voorkomen van uitplaatsing van de cliënt op een crisisplek. Het COT biedt ondersteuning in de vorm van coaching, advies en scholing, waardoor een crisisplaatsing kan worden voorkomen en de aanvragende organisatie in hun kracht wordt gezet.


COT kan onder verantwoordelijkheid van het zorgkantoor ingezet worden bij casuïstiek. COT is niet alleen gericht op de plaats waar het ‘probleem’ zich openbaart maar kijkt naar het systeem als geheel. We gaan uit van drie waarden, cliënt waarden, medewerkerswaarden en organisatie waarden. COT heeft als uitgangspunt om naast de aanvragende organisatie te staan en niet over te nemen.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent een ervaren (senior) begeleider bij de Hartekamp Groep; 
 • Je bent een kei in het coachen van teamleden en hebt een goed oog voor teamprocessen;
 • Je hebt bij voorkeur ervaring in het begeleiden van cliënten met moeilijk verstaanbaar gedrag;
 • Je kunt goed multidisciplinair samenwerken;
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden, zowel verbaal als schriftelijk; bent bereid deze taak, binnen je functie van begeleider in je huidige team, op je te nemen.
 • We vinden het een pre wanneer je kennis hebt van LVB en/of psychiatrie
 • Je bent flexibel

Meer over het COT

Vanuit een oordeelsvrije daadkrachtige werkwijze geef je samen met het team vorm aan de hulpvraag die is gesteld. Het COT doet dit vanuit een methodisch kader. Verslaglegging in een casus wordt gedaan in Lancos, een landelijk systeem. Iedere woensdagochtend is er werkoverleg bij de Prinsenstichting in Purmerend. Het team bestaat uit twee begeleiders uit de VG sector, twee begeleiders werkzaam in de Psychiatrie, twee gedragsdeskundigen en 3 managers waarvan 2 op afstand.

Enthousiast? Reageer vóór 17 juni!

Ga jij de uitdaging als (Senior) Begeleider Crisis Ondersteuning Team (COT) aan? Reageren kan tot en met 16 juni. Neem voor meer informatie over deze functie contact op met één van de recruiters op 023-5101401 (optie 2).

Voorafgaand aan het arbeidsvoorwaardengesprek vragen we referenties op. Voor aanvang van het dienstverband dient een geldige VOG te worden overgelegd. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 • Zuid-Kennemerland

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar
 • Zuid-Kennemerland

Contact

Niet zeker welke rol het beste bij je past? Neem contact op met één van onze recruiters en ontdek samen de mogelijkheden!

Zita Marantika

Megan Meijer