De Hartekamp Groep - Begeleider Wonen/Dagbesteding
Overslaan naar content

Begeleider Wonen/Dagbesteding

 • Ruyterlaan 141, Bennebroek
€ 2.338 - € 3.294 per maand

Functieomschrijving

Voor wie zorg jij vandaag? Wie weet word jij wel onze nieuwe collega op De Ruyterlaan 2 in Bennebroek. De cliënten op deze locatie zijn op zoek naar een nieuwe Begeleider voor 16 - 24 uur per week. Ben jij de creatieve en verzorgende begeleider voor de combinatie Wonen/Dagbesteding op deze locatie In De Wijk(Bennebroek)?


- Deze functie betreft een pilot -

In een periode van 6 maanden tot een jaar wordt uitgetest of de combinatie wonen/dagbesteding geschikt is voor een aantal cliënten. De huidige voorstelling van deze pilot is dat je opstart op de woning en in de middag individuele dagbesteding aan huis biedt. Dit is gericht op de cliënten die overdag niet naar een andere dagbestedingslocatie gaan. De vorm is echter niet vast, zo is het ook mogelijk om een aantal dagen per week alleen in de middag de dagbesteding te bieden. Dit alles is in overleg. Mocht na de testperiode blijken dat de pilot niet is geslaagd heb je baangarantie op werken binnen de woonzorg op deze locatie. 

Wat bieden wij?

 • Salariëring in deze functie conform CAO Gehandicaptenzorg in FWG 35 (€ 2.338,- tot € 3.294,- o.b.v. 36 uur);
 • Jaarcontract (16 uur per week) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Pensioenregeling via pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW);
 • Vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,33%) van jouw bruto jaarinkomen;
 • Een gloednieuw introductieprogramma met diverse interne trainingen én een buddy die jou bijstaat tijdens jouw inwerkperiode;
 • Een warm onthaal door ons en door onze cliënten;
 • Flex Benefits: producten kunnen aangeschaft worden met fiscaal voordeel zoals fietsen, tablets, telefoons, laptops, weekendjes weg of een fitness abonnement.

Ruyterlaan 2

Op deze locatie In De Wijk in Bennebroek wonen cliënten (LVB) in eigen appartementen met een gezamenlijke binnenruimte. De doelgroep op deze locatie is divers, zo zijn wonen hier ouder wordende cliënten die ADL-zorg nodig hebben, maar ook een aantal jongvolwassenen die met name duidelijke begeleiding vragen. De jongere cliënten kunnen moeilijk verstaanbaar gedrag laten zien en hebben baat bij een duidelijke en gestructureerde begeleiding. Het team op deze locatie is hecht en staan open voor nieuwe ideeën en ze stralen warmte en veiligheid uit naar hun cliënten.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je hebt een mbo-niveau 3 diploma richting Zorg & Welzijn;
 • Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden. Je kunt voorstellen doen om de begeleiding van cliënten te verbeteren;
 • Je kunt samenwerken met je collega’s om de best passende begeleiding te bieden;
 • Je bent ijzersterk in het signaleren van gedrag van cliënten en kunt dit rapporteren aan collega’s wanneer er een bijzondere situatie is;
 • Je hebt oog voor de (uitbreiding van) contacten tussen cliënt en netwerk van familie, vrienden en kennissen;
 • Je bent bereid mee te denken over de invulling van deze functie en daarmee deze pilot tot een succes te brengen.

Enthousiast?

Wil jij de uitdaging aangaan binnen deze pilot Begeleider Wonen/Dagbesteding? Solliciteer via een van onderstaande knoppen. Een van onze recruiters neemt zo snel mogelijk telefonisch contact met jou op. Heb je vragen over deze vacature? Neem contact op met recruiter Megan via 06-11845619.


Voor aanvang van het dienstverband dient een geldige VOG te worden overgelegd. Het afnemen van één of meerdere selectietesten is voor complexe zorg locaties standaard onderdeel van de procedure.

 • Ruyterlaan 141, Bennebroek
€ 2.338 - € 3.294 per maand

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar
 • Ruyterlaan 141, Bennebroek
€ 2.338 - € 3.294 per maand

Contact

Niet zeker welke rol het beste bij je past? Neem contact op met één van onze recruiters en ontdek samen de mogelijkheden!

Linda Sikkenk

Ma, Di, Do l.huurdeman@hartekampgroep.nl 06 - 25 65 26 61 / 023-5101401 (optie 2)

Megan Meijer

Ma t/m Vr m.meijer@hartekampgroep.nl 06 - 11 84 56 19 / 023-5101401 (optie 2)