De Hartekamp Groep - Management Assistent
Overslaan naar content

Management Assistent

 • Herenweg 5, Heemstede
€ 2.672 - € 3.606 per maand

Functieomschrijving

Voor wie zorg jij vandaag? Wie weet word jij wel onze nieuwe collega Management Assistent in Heemstede. De manager van RVE 10 is op zoek naar een nieuwe Management Assistent voor 32 uur per week. Ben jij de kwaliteitsgerichte en geordende management assistent voor deze locatie op Landgoed Hartekamp?

Wat bieden wij?

 • Salariëring in deze functie conform CAO Gehandicaptenzorg in FWG 40 (€ 2.672,- tot € 3.606,- o.b.v. 36 uur) ;
 • Jaarcontract (32 uur per week) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Pensioenregeling via pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW);
 • Vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,33%) van jouw bruto jaarinkomen;
 • Een afwisselende baan waarin je de schakel tussen de Manager Zorg/behandeling en de teams bent;
 • Flex Benefits: producten kunnen aangeschaft worden met fiscaal voordeel zoals fietsen, tablets, telefoons, laptops, weekendjes weg of een fitness abonnement.

Management Assistent

RVE 10 is de behandeldienst van de Hartekamp Groep. Binnen deze dienst vallen de medische, paramedische en gedragsdeskundige teams. Als management assistent bied je administratieve en secretariële ondersteuning aan de RVE-manager en de teams behorende bij de RVE.


Ook zal je wanneer het nodig is de coördinatoren van het RVE ondersteunen. Je beheert en bewaakt hun complexe agenda’s en stelt binnen aangegeven kaders de urgentie vast. Uiteraard hang je geregeld aan de telefoon en type je flink wat e-mails. Binnen deze functie zal je met veel verschillende afdelingen binnen de organisatie te maken krijgen, je bent dan ook een echte vraagbaak en aanspreekpunt voor de managers, coördinatoren, teams en externen en verwijst eventueel door naar de juiste personen of afdelingen. Organiseren van vergaderingen en bijeenkomsten is voor jou ook geen onbekend terrein. Notuleren, de agenda verspreiden, actiepunten bewaken en zo nog wel een lijstje. Een veelzijdige functie dus!

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je hebt een mbo-niveau 4 diploma (bijvoorbeeld management assistent of secretaresse) en hebt enkele jaren werkervaring op secretarieel en administratief gebied;
 • Je werkt zelfstandig binnen richtlijnen: jij bepaalt aanpak, uitvoering en prioriteitstelling. Je lost problemen zelfstandig op, waarbij je wel kan terugvallen op de manager en collega management assistenten;
 • Je bent een proactieve dienstverlener die de handen uit de mouwen steekt. Je zit bovenop bijzondere of relevante gebeurtenissen binnen het RVE;
 • Bent communicatief sterk en gaat correct om met vertrouwelijke informatie;
 • Je vindt het belangrijk dat werkzaamheden efficiënt, snel en goed gebeuren.

Enthousiast? Solliciteer dan uiterlijk 16 juni.

Heb jij je agenda zo ingericht dat er nog ruimte is voor een sollicitatiegesprek? Reageer dan snel via een van onderstaande knoppen. Neem voor meer informatie over deze functie contact op met Louke Flieringa, Manager Zorg/Behandeling op 06-27006536.

Voorafgaand aan het arbeidsvoorwaardengesprek vragen we referenties op. Voor aanvang van het dienstverband dient een geldige VOG te worden overgelegd. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 • Herenweg 5, Heemstede
€ 2.672 - € 3.606 per maand

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar
 • Herenweg 5, Heemstede
€ 2.672 - € 3.606 per maand

Contact

Niet zeker welke rol het beste bij je past? Neem contact op met één van onze recruiters en ontdek samen de mogelijkheden!

Zita Marantika

Megan Meijer