De Hartekamp Groep - Persoonlijk Begeleider Werkcafé (dagbesteding)
Overslaan naar content

Persoonlijk Begeleider Werkcafé (dagbesteding)

 • Zadelmakerstraat 150, Velserbroek
€ 2.617 - € 3.535 per maand

Functieomschrijving

Voor wie zorg jij vandaag? Voor een nieuw initiatief breidt het Werkcafé in Velserbroek uit naar het kantoor van Kenter Jeugdhulp in Santpoort-Noord. Als Persoonlijk (Medior) Begeleider ga je samen met de collega's en cliënten van het Werkcafé aan de slag met de introductie van en splinternieuw Werkcafé op kantoor van onze partner Kenter Jeugdhulp in Santpoort-Noord.

Wat bieden wij?

 • Salariëring in deze functie conform CAO Gehandicaptenzorg in FWG 40 (€2.617,- tot €3.5.35,- o.b.v. 36 uur);
 • Jaarcontract (24 uur per week) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Pensioenregeling via pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW);
 • Vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,33%) van jouw bruto jaarinkomen;
 • Een gloednieuw introductieprogramma met diverse interne trainingen én een buddy die jou bijstaat tijdens jouw inwerkperiode;
 • Een warm onthaal door ons en door onze cliënten;
 • Flex Benefits: producten kunnen aangeschaft worden met fiscaal voordeel zoals fietsen, tablets, telefoons, laptops, weekendjes weg of een fitness abonnement.

Het Werkcafé

Sinds februari 2021 bestaat het Werkcafé. Een dagbestedingsproject dat verantwoordelijk is voor het runnen van het bedrijfsrestaurant, de receptie en facilitaire werkzaamheden van ons hoofdkantoor aan de Zadelmakerstraat in Velserbroek. In samenwerking met Kenter Jeugdhulp breiden we het Werkcafé uit met een tweede locatie op het Centraal bureau van Kenter in Santpoort Noord.


Op deze locaties sta je tijdens jouw werkdagen als enige begeleider op de vloer, met zo'n 5 tot 8 medewerkers met een matige of lichte verstandelijke beperking. Je staat afwisselend op de locatie in Velserbroek en de locatie in Santpoort Noord. In Velserbroek deelt Hartekamp Groep het gebouw samen met BK Ingenieurs, wat maakt dat deze locatie een mooie kans biedt voor onze deelnemers om op laagdrempelige wijze midden in de samenleving te werken. Dit betekent dat jij als begeleider een verbindende factor bent.

Vereisten

wie ben jij?

 • Je hebt een mbo-niveau 4 diploma richting Zorg & Welzijn;
 • Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden. Je kunt voorstellen doen om de begeleiding van cliënten te verbeteren;
 • Je kunt samenwerken met je collega’s om de best passende begeleiding te bieden;
 • Je bent flexibel inzetbaar en bereid om te werken op beide locaties;
 • Je bent creatief en enthousiast en kan actief meedenken aan goede ideeën voor het Werkcafé;
 • Je hebt het gevoel voor hygiëne en je kunt veilig en volgens de regels omgaan met eten en drinken;
 • Je hebt gastvrijheid hoog in het vaandel staan en bent van nature dienstverlenend ingesteld;

Meer over de functie

Als Medior Begeleider Dagbesteding ben je verantwoordelijk voor het gehele reilen en zeilen van het kantoorgebouw op de Zadelmakerstraat en in Santpoort Noord. Hierbij ondersteun je de medewerkers van de Werkcafé ’s zowel op afstand als dichtbij. Je bent het centrale aanspreekpunt van de dag voor alle personeelsleden en bezoekers, omtrent de taken van het Werkcafé, de receptie en facilitaire zaken. 


Je ondersteunt de medewerkers bij de verschillende activiteiten en houdt hierbij rekening met de hulpvraag en behoeften. Daarnaast heb je bij voorkeur ervaring met het werken in de Horeca of je hebt hier affiniteit mee. Vanwege het opstarten van de nieuwe locatie wordt er van je verwacht dat je actief meedenkt voor een constante verbetering van de locatie. Tevens ontwikkel je ondersteuningsplannen en maak je hierbij gebruik van de input van betrokkenen.


Enthousiast? Reageer vóór 17 juni!

Wil jij de uitdaging aangaan als Persoonlijk Begeleider bij het Werkcafé op ons hoofdkantoor in Velserbroek? Stuur ons je CV en een motivatiebrief via onderstaande knop. Reageren kan tot en met 16 juni. Voor meer informatie over deze functie, neem je contact op met Sanne Sintemaartensdijk of Judith de Jong op 023-5101499 of stuur een mail naar werkcafe@hartekampgroep.nl.


Interne kandidaten hebben voorrang in de sollicitatieprocedure. Voorafgaand aan het arbeidsvoorwaardengesprek vragen we referenties op. Voor aanvang van het dienstverband dient een geldige VOG te worden overgelegd. Voor complexe zorg locaties is het afnemen van één of meerdere selectietesten tevens standaard onderdeel van de procedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 • Zadelmakerstraat 150, Velserbroek
€ 2.617 - € 3.535 per maand

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar
 • Zadelmakerstraat 150, Velserbroek
€ 2.617 - € 3.535 per maand

Contact

Niet zeker welke rol het beste bij je past? Neem contact op met één van onze recruiters en ontdek samen de mogelijkheden!

Zita Marantika

Megan Meijer