Zij-instroom traject - Werken bij de Hartekamp Groep
Overslaan naar content

Zij-instroom traject.

Wist je dat het afgelopen jaar al meer dan 70 mensen de switch hebben gemaakt naar de gehandicaptenzorg bij de Hartekamp Groep? Het is best spannend en soms even twijfelen om de stap te maken, maar door dit op maat gemaakte traject hebben veel mensen de baan van hun dromen gevonden! Ben jij de volgende? 

Voor wie? 

Jij bent nog niet eerder werkzaam geweest in de zorg, maar hebt al wel veel waardevolle werkervaring opgedaan in een andere branche.

Je hebt tijdens je werk competenties ontwikkeld die je ook goed kunt gaan inzetten tijdens jouw zorgbaan. Wij geloven in de kracht van het individu.

Jouw drijfveren en doorzettingsvermogen zijn de belangrijkste basis voor een switch naar de gehandicaptenzorg! 

Waar ga je werken?

Op basis van jouw competenties en interesses gaan we samen op zoek naar een passende werkplek. Het is geen probleem als je nog niet goed weet welke doelgroep of welke soort functie goed bij je zou passen.

Onze recruiters gaan jou hierbij helpen! Samen met één van hen doorloop je het kennismakingstraject totdat jouw perfecte match is gevonden. Alles op jouw tempo.

Onderdeel van dit traject is ook één of meerdere meeloopdagen op een locatie, zodat je echt de sfeer kan proeven.

Aan de slag. 

Yes, er is een match en je kan aan de slag! Je ontvangt in eerste instantie een contract van 7 maanden. Tijdens een uitgebreide inwerkperiode leer je de kneepjes van het vak, zowel door middel van trainingen als door het meekijken met jouw ervaren collega’s.

Na 7 maanden ga je een (verkorte) opleiding volgen richting zorg en welzijn. Daarna bieden we je een contract aan voor een functie die aansluit op de door jou gevolgde opleiding. 

Meer weten?

Bekijk dan hieronder de vacature.

Vind je het nog een stap te ver om te solliciteren? Je kunt altijd contact opnemen met onze recruiters via 023-5101401 (optie 2) om eens te oriënteren. Zij helpen je graag verder!

Tot snel!

Vacature zij-instroom traject

Carrièreswitcher
  • Heemstede, Heemskerk, Haarlem