BBL - Werken bij de Hartekamp Groep
Overslaan naar content

BBL.

Een mbo-opleiding volgen en werken tegelijk, ook dat is mogelijk bij de Hartekamp Groep. Wij zijn een erkend leerbedrijf en bieden een ruim aanbod aan mogelijkheden voor het volgen van BBL-opleidingen, waarbij je deels werkt en deels naar school gaat.

Voor wie?

  • Je bent net klaar met de middelbare school, hebt al een opleiding afgerond en je wilt doorstuderen, of je hebt al een aantal jaren werkervaring.  

  • Je wilt graag starten met een opleiding, en wilt dit combineren met werken in de praktijk.  

  • Je wilt via de Hartekamp Groep jouw opleiding volgen en tegelijkertijd in de praktijk aan de slag, of je hebt jezelf al ingeschreven voor een opleiding richting zorg en welzijn en je bent alleen nog op zoek naar een leer-/werkplek.

Waar ga je werken en/of leren?

Eén van onze praktijkopleiders gaat voor jou op zoek naar een passende leer-/werkplek op één van onze vele locaties. Hierbij proberen we zo veel mogelijk rekening te houden met eventuele voorkeuren die jij hebt met betrekking tot onze verschillende doelgroepen.

We werken veel samen met de onderwijsinstellingen het Nova college en het ROC van Amsterdam, daar zul je het theoretische deel van je opleiding gaan volgen.  

Aan de slag. 

De opleidingen starten medio februari en augustus. De studiekosten en het boekengeld worden voor je betaald door de Hartekamp Groep.

Er is een compensatieregeling voor de lestijd. In de praktijk betekent dit dat je een contract krijgt van minimaal 77,7% (28 uur) waarvan je 24 uur werkt en 4 uur lestijd vergoed krijgt voor de dag in de week waarop je naar school gaat. 

Vacatures ondersteunende diensten