Extraatjes
Overslaan naar content

De leuke extraatjes.

We hebben een hele actieve personeelsvereniging. Zij organiseren creatieve, actieve, lekkere, muzikale, seizoensgebonden en noem-maar-op-activiteiten. Van een pub quiz tot een Highwine, van een workshop messen maken tot een bezoek aan de Winter Efteling en van crossen in een vintage eend tot schilderen met Bob Ross. Voor ieder wat wils en een garantie voor gezelligheid en ‘bonden’ met jouw collega’s.

Inspirerende werkomgeving.

Binnen de Hartekamp Groep willen we onze medewerkers een inspirerende werkomgeving bieden. Daarom zijn er een aantal leuke extraatjesals je bij ons komt werken.

Medewerkers van de Hartekamp Groep kunnen gebruik maken van de mogelijkheid om producten aan te schaffen met een fiscaal voordeel, bijvoorbeeld fiets, telefoon, weekendje weg of sportabonnement.

Als medewerker van de Hartekamp Groep ontvang je naast de wettelijke vakantie-uren een balansverlof van 57 uur per kalenderjaar op fulltime basis (36 uur). Dit verlof is bedoeld om een goede balans te behouden tussen privé en werk.

We werken sinds 2018 met een aanbrengbonus. Dit is een bonus (netto uitgekeerd) die je als medewerker van de Hartekamp Groep ontvangt op het moment dat een door jou aangedragen kandidaat wordt aangenomen voor een functie in loondienst binnen de Hartekamp Groep.

De Hartekamp Groep ziet leren als een belangrijk middel om kwaliteit, vakmanschap en veiligheid te realiseren en te borgen voor cliënten en medewerkers. Dat is een opdracht aan de organisatie maar ook aan alle medewerkers die bij ons komen werken. Leren en ontwikkelen is niet vrijblijvend. Je hebt hier een eigen verantwoordelijkheid in, het is ook leuk, noodzakelijk en het houdt je scherp. Voor het volgen van een opleiding of scholing is een vergoeding van bepaalde studiekosten bespreekbaar via een studiekostenregeling.