Werken bij de Hartekamp Groep - Onze kernwaarden
Overslaan naar content

Onze kernwaarden.

De kernwaarden van de Hartekamp Groep zijn Verbinden, Leren en Lef. Zij vormen de basis voor ons beleid en de dagelijkse praktijk van werken binnen onze organisatie. 

Verbinden

We geloven in partnerschap. Echt naar elkaar luisteren en verbintenissen aangaan. Cliënten, familie, zorgmedewerkers, vrijwilligers, bedrijven en de buurt kunnen niet los van elkaar worden gezien. We hebben elkaar nodig en kunnen elkaar versterken.

Leren

We geloven in persoonlijke groei. Daarom bieden we ruimte en mogelijkheden voor iedereen om zich te ontwikkelen. Daarbij kijken we naar wat wél kan. Op de momenten dat we elkaar ontmoeten, leren we van elkaar. En er is altijd meer. Meer kansen, meer mogelijkheden, meer mens.

Lef

Op de gebaande paden voel je je vaak net wat comfortabeler, maar die paden zijn niet altijd de beste zijn voor cliënten. We gaan – in goede dialoog met cliënten, hun netwerk en andere partijen in de samenleving – verantwoorde risico’s nemen. Juist in de ruimte waar het wat oncomfortabelvoelt, waar het risico op fouten loert, daar kunnen mensen groeien.