Stages en BOL - Werken bij de Hartekamp Groep
Overslaan naar content

HBO/BOL stages en opleidingen .

Een mbo- of hbo-opleiding volgen waarbij je leert vanuit theorie. Ook dat is mogelijk bij de Hartekamp Groep. Wij zijn een erkend leerbedrijf en bieden een ruim aanbod aan mogelijkheden voor het volgen van BOL (mbo)- en hbo-opleidingen, waarbij je voornamelijk naar school gaat, aangevuld met stages op één van onze locaties.

Voor wie? 

  • Je bent net klaar met de middelbare school, hebt al een opleiding afgerond en je wil doorstuderen, of je hebt al een aantal jaren werkervaring.  

  • Je leert graag vanuit de theorie. 

  • Je wilt via de Hartekamp Groep een opleiding gaan volgen en stagelopen, of je volgt momenteel al een opleiding en bent op zoek naar een stageplek. 

Waar ga je werken?

We werken veel samen met de onderwijsinstellingen het Nova college, het ROC van Amsterdam en verschillende hbo-instellingen. Daar zul je het theoretische deel van je opleiding gaan volgen.

Zodra je stage gaat lopen gaat onze stagecoördinator voor jou op zoek naar een passende stageplek. Hierbij proberen we zo veel mogelijk rekening te houden met eventuele voorkeuren die jij hebt met betrekking tot onze verschillende doelgroepen.

Aan de slag. 

Voor jouw stage krijg je uiteraard een stagevergoeding. Hoe, waar en wanneer je precies stage gaat lopen, hangt af van de opleiding die je gaat doen. We vertellen je hier tijdens een eerste gesprek graag meer over.  

Vacatures ondersteunende diensten

Stagiaire Gehandicaptenzorg
  • Cirkel 1, Heemskerk
  • Herenweg 5, Heemstede
+1 meer