De Hartekamp Groep - Kwaliteitsverpleegkundige
Overslaan naar content

Kwaliteitsverpleegkundige

 • Zadelmakerstraat 150, Velserbroek
€ 2.821 - € 3.938 per maand

Functieomschrijving

Wil jij je verpleegkundige deskundigheid inzetten om teams te coachen bij het bieden van de best mogelijke zorg? Wie weet word jij dan wel onze nieuwe collega als kwaliteitsverpleegkundige! Ben jij de zelfstandige en kwaliteitsgerichte collega die wij zoeken voor onze locaties in de omgeving van Heemstede, Haarlem en/of Heemskerk?

Wat bieden wij?

 • Salariëring volgens de cao Gehandicaptenzorg in FWG 45 (€2.821,- tot €3.938,- o.b.v. 36 uur);
 • Een contract (8-24 uur) voor onbepaalde tijd;
 • Pensioenregeling via pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW);
 • Vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,33%) van jouw bruto jaarinkomen;
 • Een divers introductieprogramma met interne trainingen én een buddy die jou bijstaat tijdens jouw inwerkperiode;
 • Een warm onthaal door ons en door onze cliënten;
 • Flex Benefits: producten kunnen aangeschaft worden met fiscaal voordeel zoals fietsen, tablets, telefoons, laptops, weekendjes weg of een fitness abonnement.

Kwaliteitsverpleegkundige


De functie van kwaliteitsverpleegkundige is nieuw binnen de Hartekamp Groep en het resultaat van een intensief project om de verpleegkundige zorg te optimaliseren. Voor jou de uitgelezen kans om mee te bouwen aan de start van een mooi nieuw hoofdstuk binnen de zorg! Als kwaliteitsverpleegkundige zet jij je specifieke verpleegkundige deskundigheid in door zorgprofessionals en teams te coachen en te trainen in de uitvoering van somatische zorg en door de kwaliteit van de somatische zorg te bewaken en te borgen. Je signaleert behoeftes en initieert verbetertrajecten. Ook voer je (complexe) verpleegkundige zorg uit. Binnen deze functie kun jij dus jouw kennis en ervaring inzetten om mee te bouwen aan de best mogelijke verpleegkundige zorg voor de cliënten. Zij hebben allen een lichte tot ernstige (meervoudige) verstandelijke beperking. Benieuwd naar onze missie en visie? Bekijk dan vooral eens deze pagina.


Deze vacature is een geclusterde vacature, dit houdt in dat we op zoek zijn naar meerdere collega's met verschillende standplaatsen (Heemstede en Heemskerk).  Indien je al werkzaam bent bij de Hartekamp Groep is deze functie eventueel te combineren met je huidige functie.Vereisten

Wie ben jij?

 • Je hebt een niveau 4 of 5 diploma richting Verpleegkunde en een BIG-registratie;
 • Je bent bevoegd en bekwaam in verpleegtechnische handelingen, je kunt deze zelfstandig uitvoeren en observeren bij anderen;
 • Je bent sterk in het coachen en trainen van medewerkers;
 • Je staat open voor het werken van onregelmatige werktijden, ook in het weekend;
 • Je hebt kennis van methodisch werken en verslaglegging in zorgdossiers;
 • In geval van calamiteiten weet jij de rust te bewaren en adequaat te handelen.

Enthousiast? Solliciteer uiterlijk 16 juni.

Wil jij de uitdaging aangaan als kwaliteitsverpleegkundige? Solliciteer dan via de sollicitatieknop. Heb je vragen over deze vacature? We helpen je graag! Neem contact op met Auke Kuit (coördinator medische dienst) via 06-21390604 of met Petra Aardenburg (projectleider) via 06-50606803. De sollicitatieprocedure bestaat uit twee rondes. De eerste ronde vindt plaats op 20 juni.


Voorafgaand aan het arbeidsvoorwaardengesprek vragen we referenties op. Voor aanvang van het dienstverband dient een geldige VOG te worden overgelegd. Voor complexe zorg locaties is het afnemen van één of meerdere selectietesten tevens standaard onderdeel van de procedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 • Zadelmakerstraat 150, Velserbroek
€ 2.821 - € 3.938 per maand

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar
 • Zadelmakerstraat 150, Velserbroek
€ 2.821 - € 3.938 per maand

Contact

Niet zeker welke rol het beste bij je past? Neem contact op met één van onze recruiters en ontdek samen de mogelijkheden!

Zita Marantika

Megan Meijer