Werken bij de Hartekamp Groep - Werkplekken
Overslaan naar content

Werkplekken.

Welke werkplekken heeft de Hartekamp Groep eigenlijk om zorg te verlenen en de dag van cliënten zo goed mogelijk te maken? Binnen de Hartekamp Groep zijn er veel mogelijkheden om je talenten te ontplooien. We werken cliëntvolgend. Dat wil zeggen dat we werken waar de cliënten zijn. Als begeleider kun je dan ook zowel op een woning als op een dagbestedingslocatie werken. Je vindt een aantal werkplekken hieronder.

Begeleidersfuncties.

Bij de Hartekamp Groep kun je met jouw Zorg en Welzijn diploma aan de slag in een aantal verschillende begeleidersfuncties. Ook als je nog geen diploma hebt in deze richting zijn er mogelijkheden.

Werk- en dagbesteding.

Ik doe mee en wat ik doe, doet er toe. Vanuit deze visie biedt de Hartekamp Groep werk, arbeidsmatig- en belevingsgerichte dagbestedingsactiviteiten aan. Iedereen wil ertoe doen. Het is onze missie om cliënten mee te laten doen in de samenleving door zinvol werk en dagbesteding. Met een breed activiteitenaanbod kunnen cliënten naar vermogen, hun vaardigheden benutten en een maatschappelijke bijdrage leveren.

Wonen.

Werken op een woonlocatie van de Hartekamp Groep is elke dag anders. We willen dat cliënten zich thuis voelen in een woning die bij hen past. Waar zij zich fijn en veilig voelen. Waar familie en vrienden hen kunnen bezoeken. En waar de zorgprofessionals hen helpen als dat nodig is. Hierbij zijn respect, empathie en geduld sleutelwoorden.

Ambulante zorg.

Werk je in de ambulante zorg? Dan bied je ondersteuning aan cliënten die zelfstandig wonen of in een thuissituatie verblijven. Je helpt ze bij het ontwikkelen van vaardigheden voor zelfredzaamheid, zoals koken, schoonmaken en boodschappen doen. Ook bied je emotionele ondersteuning en advies aan zowel de cliënten als hun familie.

Nachtzorg.

Werken in de nachtzorg bij de Hartekamp Groep is een uitdagende baan. Geen nacht is hetzelfde en het is dus zelden saai. Onze nachtteams zijn voor veel cliënten verantwoordelijk. Goede afspraken en het volgen van de veiligheidsprotocollen zijn daarom belangrijk.  

Behandeldienst.

De behandeldienst biedt multidisciplinaire behandelzorg. Onder de behandeldienst vallen de medische dienst, de behandelaren en de gedragsdeskundigen.

Samen bouwen de collega's van de behandeldienst aan een zo goed mogelijk leven van mensen met een verstandelijke beperking door passende totaalzorg door de juiste zorgprofessional op het juiste moment.

Ondersteunende diensten.

Binnen de Hartekamp Groep zijn de ondersteunende teams er om de zorgmedewerkers te helpen hun werk zo goed mogelijk te doen. Hierbij kun je denken aan de afdelingen Kwaliteit en Veiligheid, Huisvesting en Facilitair, Communicatie, Human Resources en Development, Financiën, Control en Informatievoorziening, Informatie Management en het Cliënt Service Punt (CSP).

Werklocaties.

Als je bij ons komt werken, zijn er afhankelijk van jouw functie een aantal locaties waar dat kan. Op locatie Hartekamp in Heemstede, locatie Harteheem in Heemskerk, in de wijk, bij kindcentra, de naschoolse opvang of op de Zadelmakerstraat.