De Hartekamp Groep - Coördinator Gehandicaptenzorg
Overslaan naar content

Coördinator Gehandicaptenzorg

 • Heemstede, Heemskerk, Haarlem
€ 3.217 - € 4.712 per maand

Functieomschrijving

Heb jij een aantal jaar ervaring binnen de zorg op coördinerend niveau en vind je ondersteunen van teams uitdagend, en iets wat bij jou past?

Wij zijn op zoek naar een tweede Coördinator voor 28-32 uur per week voor RVE 6, dit RVE bestaat uit een vijftal locaties verspreid tussen Hillegom en Beverwijk. 

Wat bieden wij?

 • Salariëring in deze functie conform CAO Gehandicaptenzorg in FWG 55 (€ 3.217,- tot € 4.712,- o.b.v. 36 uur);
 • Jaarcontract (28-32 uur per week) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Pensioenregeling via pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW);
 • Vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,33%) van jouw bruto jaarinkomen;
 • Een gloednieuw introductieprogramma met diverse interne trainingen én een buddy die jou bijstaat tijdens jouw inwerkperiode;
 • Een warm onthaal door ons en door onze cliënten;
 • Flex Benefits: producten kunnen aangeschaft worden met fiscaal voordeel zoals fietsen, tablets, telefoons, laptops, weekendjes weg of een fitness abonnement.

Coördinator gehandicaptenzorg RVE 6

Als coördinator ben je verantwoordelijk voor het inzetten van medewerkers, het bevorderen van teamwerk en kennisontwikkeling die aansluit bij veranderende zorgbehoeften. Je leidt teams om de gewenste resultaten te bereiken en zorgkwaliteit te handhaven, ondersteunt bij complexe gevallen en communicatie met cliënten en netwerken. Veiligheid van cliënten en medewerkers is prioriteit, inclusief nazorg bij complexe situaties. Je identificeert zorgknelpunten, doet verbetervoorstellen gericht op innovatie en samenwerking, en coördineert zorg- en werkprocessen om de cliëntstromen te reguleren en zorgkwaliteit te waarborgen. 


Binnen deze functie ben je de schakel tussen de manager van RVE 6 en de teams van de verschillende locaties. Dit doe je samen met je collega coördinator voor dezelfde manager. De locaties van RVE 6 zijn gelegen in Hillegom, Bennebroek, Zandvoort, Haarlem en Beverwijk. Op elke locatie vindt je diverse woongroepen en bij de meeste ook een afdeling voor dagbesteding. Daarnaast vindt je op iedere locatie een andere doelgroep van ouderen tot jongvolwassenen en van bewoners met een licht verstandelijke beperking tot een ernstig meervoudige beperking. Dit maakt het werk elke dag weer uitdagend en is er veel diversiteit in de hulpvragen. 

Vereisten

Wie ben jij?

 • Een hbo-diploma richting Zorg & Welzijn, eventueel aangevuld met een relevante post hbo-opleiding (bijv. gericht op management in de zorg) of de ambitie om deze te behalen;
 • Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring met coördinerende en leidinggevende taken;
 • Je hebt specifieke kennis van doelgroep(en), relevante wet- en regelgeving, zorginhoudelijke indicatiestelling en de inzet van behandelaars/deskundigen.
 • Je kunt projectmatig werken, ook in RVE-overstijgende- of organisatie-brede projecten;
 • Je laat tact, geduld, overtuigingskracht en inlevingsvermogen zien in contact met manager en/of teams (binnen én buiten de RVE). Bij het coachen van teams en teamleden weet je door het geven van feedback te corrigeren, stimuleren en motiveren.
 • Je bent in bezit van een auto.

Enthousiast?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Christel van der Voort (Manager Zorg) 06-46043527 of Gaby Rutte (Coördinator) 06-28882704.


Voorafgaand aan het arbeidsvoorwaardengesprek vragen we referenties op. Voor aanvang van het dienstverband dient een geldige VOG te worden overgelegd. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorkeur in de procedure.

 • Heemstede, Heemskerk, Haarlem
€ 3.217 - € 4.712 per maand

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar
 • Heemstede, Heemskerk, Haarlem
€ 3.217 - € 4.712 per maand

Contact

Niet zeker welke rol het beste bij je past? Neem contact op met één van onze recruiters en ontdek samen de mogelijkheden!

Zita Marantika

Megan Meijer