De Hartekamp Groep - Horecamedewerker
Overslaan naar content

Horecamedewerker

 • Eekhoornlaan 1, Heemstede
€ 2.148 - € 2.969 per maand

Functieomschrijving

Voor wie zorg jij vandaag? Wie weet word jij wel onze nieuwe collega in de Orangerie in Heemstede. De bezoekers op deze locatie zijn op zoek naar een nieuwe Horecamedewerker voor 21 uur per week. Ben jij de flexibele en enthousiaste horecamedewerker voor deze locatie op het Hartekamp Landgoed in Heemstede?


Ter vervanging van een collega zijn we van mei tot en met september op zoek naar een enthousiaste horecamedewerker.

Wat bieden wij?

 • Salariëring in deze functie conform CAO Gehandicaptenzorg in FWG 25 (€2.148,- tot €2.969,- o.b.v. 36 uur);
 • Jaarcontract (21 uur per week) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Pensioenregeling via pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW);
 • Vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,33%) van jouw bruto jaarinkomen;
 • Een gloednieuw introductieprogramma met diverse interne trainingen én een buddy die jou bijstaat tijdens jouw inwerkperiode;
 • Een warm onthaal door ons en door onze cliënten;
 • Flex Benefits: producten kunnen aangeschaft worden met fiscaal voordeel zoals fietsen, tablets, telefoons, laptops, weekendjes weg of een fitness abonnement.

De Orangerie

Jouw werklocatie is in ‘de Orangerie’ op locatie De Hartekamp in Heemstede. De Orangerie is een multifunctioneel gebouw waar in het weekend zowel cliënten, collega’s en gasten van buitenaf iets komen drinken of eten. Een mooie locatie die letterlijk tussen de bomen staat. Het terras is in de zomer goed bezet met gasten. Je komt te werken in het team Horeca. Dit team ondersteunt doordeweeks medewerkers en cliënten van de Hartekamp Groep bij diverse facilitaire-/horecawerkzaamheden. De cliënten zijn in de weekenden vrij, maar komen wel graag met hun begeleider of familie iets drinken en eten.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent flexibel inzetbaar en bereid om in de weekenden te werken en mogelijks op doordeweekse avonden en extra's in de vakanties;
 • Je hebt het gevoel voor hygiëne en beschikt over een Verklaring Sociale Hygiëne (of bent bereid deze te halen);
 • Je hebt gastvrijheid hoog in het vaandel staan
 • Je bent van nature dienstverlenend ingesteld;
 • Je bent sociaal, collegiaal en echte teamplayer.

Horecamedewerker

Als horecamedewerker ben je verantwoordelijk voor het beheer van de bar en het bereiden van gerechten bereidt volgens de kleine kaart, waaronder broodjes kroket en patat. Je beschikbaarheid omvat woensdag, donderdag en vrijdag van 8.00 tot 15.30 uur, met mogelijkheid tot weekendwerk. Naast barwerkzaamheden, bereid je de zaal voor op workshops en partijen en zorg je voor een schone en georganiseerde omgeving. Je werkt als flexkracht in de weekenden en indien nodig doordeweeks in de avond bij verschillende evenementen en feesten.

Enthousiast?

Wil jij de uitdaging aangaan als Horecamedewerker in Heemstede? Stuur ons je CV en een motivatiebrief via onderstaande knop. Voor meer informatie over deze functie, neem je contact op met Miranda Muller - van der Maten (Senior horeca medewerker • Facilitair) via 023-5833175 (maandag t/m vrijdag). Gesprekken vinden in overleg plaats in de Orangerie op locatie De Hartekamp in Heemstede.


Interne kandidaten hebben voorrang in de sollicitatieprocedure. Voorafgaand aan het arbeidsvoorwaardengesprek vragen we referenties op. Voor aanvang van het dienstverband dient een geldige VOG te worden overgelegd. Voor complexe zorg locaties is het afnemen van één of meerdere selectietesten tevens standaard onderdeel van de procedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 • Eekhoornlaan 1, Heemstede
€ 2.148 - € 2.969 per maand

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar
 • Eekhoornlaan 1, Heemstede
€ 2.148 - € 2.969 per maand

Contact

Niet zeker welke rol het beste bij je past? Neem contact op met één van onze recruiters en ontdek samen de mogelijkheden!

Zita Marantika

Megan Meijer