De Hartekamp Groep - Flexibele bijbaan in de zorg
Overslaan naar content

Flexibele bijbaan in de zorg

  • Diverse locaties
€ 2.127 - € 3.067 per maand

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een zorg bijbaan in de omgeving Haarlem, Heemstede of Heemskerk waarin je ècht het verschil kunt maken? Kom dan werken bij de Hartekamp Groep en draag direct bij aan een goede dag voor onze cliënten


Wat bieden wij?

  • Een flexcontract (uren in overleg) bij de Hartekamp Groep. Starten kan het gehele jaar door;
  • Je wordt goed ingewerkt op één van onze locaties in de omgeving van Haarlem, Heemstede of Heemskerk. Als je de smaak te pakken hebt kun je daarna ook binnen andere teams aan de slag gaan;
  • Een goed salaris vanaf €15,53 bruto per uur (incl. vakantiegeld);
  • Onregelmatigheidstoeslag, bijvoorbeeld als je in de avond of in het weekend werkt;
  • Basistrainingen om de kneepjes van het vak te leren;
  • Mogelijkheden voor stage en opleidingscombinaties beschikbaar bij de Hartekamp Groep;
  • Een baan die goed staat op je cv en waar je met trots over kunt vertellen op verjaardagen.

Geen dag hetzelfde

Ken je dat? Die banen waarbij je om de vijf minuten op de klok kijkt of je dienst er al op zit? Daar wordt natuurlijk niemand blij van. Eén ding is zeker, dit zal jou niet overkomen als je kiest voor een bijbaan bij de Hartekamp Groep!


“Ik geniet van mijn bijbaan in Haarlem! Geen dag is hetzelfde op de woongroep waar ik werk. Soms verloopt alles volgens planning, maar andere keren kom je onverwachte situaties tegen en moet je snel kunnen schakelen. Ik vind het geweldig dat ik elke dag nieuwe uitdagingen tegenkom. Ik had veel eerder voor deze baan moeten kiezen!” - Yasmin, 22 jaar


Elk van onze 40 locaties is anders. Op sommige locaties zul je gaan werken met cliënten die gedragsbegeleiding nodig hebben. Dat betekent dat de cliënten veel handelingen zelf kunnen doen, maar je geeft ondersteuning door bijvoorbeeld aanwijzingen te geven. Op andere locaties hebben de cliënten verzorging nodig omdat zij dit zelf niet kunnen doen. Denk aan het helpen bij aankleden, wassen, tandenpoetsen of iemand naar bed brengen. Meer informatie over de doelgroepen en werkzaamheden vind je hier.

Vereisten

Super flexibel

Je kunt werken op een woonlocatie of op een dagbestedingslocatie. Op de woonlocaties kun je werken op flexibele tijden, zowel doordeweeks als in het weekend. Altijd in overleg met de locatie natuurlijk. Op de dagbestedingslocaties werk je doordeweekse dagen 9.00 tot 16.00 uur. Hier doen de cliënten bijvoorbeeld creatieve, buiten- of inpakwerkzaamheden. Het is zelfs mogelijk om nachtdiensten te werken! Je hebt dus al vanaf 18 jaar een bijbaan. Je hoeft geen werkervaring te hebben in de zorg.


“Mijn bijbaan in Heemskerk op een woongroep van de Hartekamp Groep combineer ik met mijn studie. Ik geef mijn beschikbaarheid door en word alleen ingeroosterd als ik geen les heb of andere afspraken heb staan, bijvoorbeeld met vrienden. Super chill!” – Koen, 18 jaar

Ja, dit wil ik!

Ben jij enthousiast geworden van deze bijbaan in de gehandicaptenzorg? Leuk! Solliciteer dan via onderstaande link. Een van onze recruiters neemt dan zo snel mogelijk contact met jou op voor een kennismakingsgesprek om te kijken welke locatie goed bij jou zou passen.


Twijfel je? Wil je toch nog even iets meer weten? Bel gerust met één van onze recruiters via 023 - 5101401 (optie 2). Tot snel!

  • Diverse locaties
€ 2.127 - € 3.067 per maand

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar
  • Diverse locaties
€ 2.127 - € 3.067 per maand

Contact

Niet zeker welke rol het beste bij je past? Neem contact op met één van onze recruiters en ontdek samen de mogelijkheden!

Linda Sikkenk

Ma, Di, Do l.huurdeman@hartekampgroep.nl 06 - 25 65 26 61 / 023-5101401 (optie 2)

Megan Meijer

Ma t/m Vr m.meijer@hartekampgroep.nl 06 - 11 84 56 19 / 023-5101401 (optie 2)