De Hartekamp Groep - Begeleider Wonen Complexe Zorg
Overslaan naar content

Begeleider Wonen Complexe Zorg

 • Eekhoornlaan 81, Heemstede
€ 2.393 - € 3.606 per maand

Functieomschrijving

Nieuwsgierig naar de complexe zorg? Wil je misschien meer weten over wat complexe zorg inhoudt of wil je een keertje meelopen? Laten we even bellen of stuur een appje, wie weet ben je daarna wel zo enthousiast dat je bij ons wilt werken!

Goed om te weten: Je hebt geen zorgdiploma nodig om met ons in gesprek te gaan. Heb je deze wel? Alleen maar mooi meegenomen.


Samir: “Ik vind het altijd heel leuk als je uiteindelijk ziet dat ze bijvoorbeeld eerst bijna niet lachen, bijna niet vrolijk zijn en uiteindelijk zie je dat ze helemaal opbloeien en dat ze vrolijk zijn, dat ze eigenlijk een beetje de stress kunnen laten gaan en dat ze kunnen genieten van het leven, dat vind ik het mooiste aan dit werk.”


Ben jij een empathische, zelfverzekerde zorgheld en opzoek naar een baan waarbij je écht het verschil kan maken? Werken als (persoonlijk) begeleider voor complexere doelgroepen bij de Hartekamp Groep staat garant voor een betekenisvolle functie waarbij geen dag hetzelfde is!

Samen met je collega’s zorg jij ervoor dat de bewoners op een goede manier hun dag doorkomen, dat de sfeer binnen de groep wordt bewaakt en dat dat er rust en structuur wordt gecreëerd.


Je werk is uitdagend en avontuurlijk. Je gaat zowel op dagbesteding als een woonlocatie werken en je gaat iedere dag vol voeldoening weer naar huis! Draai jij je hand niet om voor onverwachte situaties? Dan zijn wij en de bewoners op zoek naar jou! Ongeacht je diploma of carrière achtergrond ben je bij ons welkom. Je kunt ook altijd eens bellen of appen met één van onze recruiters!

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende functie waarbij geen dag hetzelfde is;
 • Salariëring volgens de cao Gehandicaptenzorg, afhankelijk van jouw opleiding en werkervaring
 • Een warm onthaal door ons en door onze cliënten;
 • Betrokken en professionele collega’s die met jou elke dag zo goed mogelijk maken voor de cliënten;
 • Een gloednieuw introductieprogramma met diverse interne trainingen en een buddy die jou bijstaat tijdens jouw inwerkperiode;
 • Flex Benefits: producten kunnen aangeschaft worden met fiscaal voordeel zoals fietsen, tablets, telefoons, laptops, weekendjes weg of een fitness abonnement.

Begeleider Wonen Complexe Zorg

Als Persoonlijk Begeleider Wonen met complexe zorg, is het jouw missie om ervoor te zorgen dat cliënten met beperkingen een comfortabel thuis hebben. Je bent alert op het gedrag van cliënten en rapporteert dit aan collega's wanneer nodig. Daarnaast stimuleer je zelfredzaamheid bij dagelijkse activiteiten en ben je niet bang om in uitdagende situaties te staan, maar eerder floreert je hierin.

Vereisten

Wat neem jij mee?

 • Een hart voor; of interesse naar cliënten met moeilijk verstaanbaar gedrag
 • Een Mbo-diploma (niveau 3 of 4) of Hbo-diploma richting Zorg & Welzijn of de intentie om deze te behalen via een op maat gemaakt traject;
 • Een empathische houding; je beschikt over het vermogen om je in te leven in de gedachten en belevingswereld van onze bewoners en kunt hiernaar handelen;
 • Oog voor het netwerk van de cliënt en het stimuleren van de bevordering hiervan.

Enthousiast?

Wil jij de uitdaging aangaan als Coördinerend Begeleider Wonen? Solliciteer via een van onderstaande knoppen. Een van onze recruiters neemt zo snel mogelijk telefonisch contact met jou op. Heb je vragen over deze vacature? Neem contact op met ons op via 023-5101401 (optie 2).


Voorafgaand aan het arbeidsvoorwaardengesprek vragen we referenties op. Voor aanvang van het dienstverband dient een geldige VOG te worden overgelegd. Voor complexe zorg locaties is het afnemen van één of meerdere selectietesten tevens standaard onderdeel van de procedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 • Eekhoornlaan 81, Heemstede
€ 2.393 - € 3.606 per maand

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar
 • Eekhoornlaan 81, Heemstede
€ 2.393 - € 3.606 per maand

Contact

Niet zeker welke rol het beste bij je past? Neem contact op met één van onze recruiters en ontdek samen de mogelijkheden!

Zita Marantika

Megan Meijer